my week so far

Hej på er!

Hoppas ni mår bra, med mig är det bara fint! I måndags var jag ju och kollade på lägenheten vid slussen och den var helt underbar om en lägenhet nu kan bli det. Jag blev kär och föll pladask, men jag tackade NEJ! varför? Jo, jag är van att  bo stort (lägenheten jag bor i nu är ett undantag) i Göteborg har jag hur stort som helst och jag känner att jag inte vill byta ner mig. Kvinnan (ang denna lägenhet) sa i telefon att lägenheten var större än den var… Så 6000 kr lägger jag inte ut på en 24 kvm-lägenhet då det är otroligt litet. Men den kunde inte ligga bättre, ett stenkast från slussens tunnelbana, omringat med mysiga kaféer och huset var byggt 1600 och alla som känner mig vet att jag älskar gamla hus och dess charm. Nej, men nu är det bara att hoppas på fler lägenhets erbjudanden : ) Som jag kanske tidigare nämnt i bloggen skulle jag ha flyttat till en tvåa (inom en snar framtid), men så blev det tyvärr inte av olika anledningar… Bostäder i stockholm är inte lätt, men jag ska vara glad att jag inte är bostadslös. Förutom att titta på lägenhet i veckan har jag fikat, myst på Götgatan, shoppat lite och tränat! Idag var jag även på Stockholms stadsbibliotek och fixade bibliotekskort. Jag älskar bibliotek och dess lugna atmosfär. Dit går jag om jag vill relaxa : )

Såhär såg det ut där lägenheten låg, utsikt mot gamla stan… åhh!

Verkligen jättemysigt, nästan så jag kan ångra mitt beslut… Men jag vet också att det kommer fler chanser : )

Lite av shoppingen från veckan:


Topp och tunika. Från H&M och Gina

Nya träningskläder ( äntligen ) Från NIke + lite annat jox…

Kofta, någon grejj till Iphone + Jeans med dödskalle!

Ni får ha det så bra till vi hörs igen! Puss och kram


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *