Myshäng på hotell Diplomat

Strax efter lunch idag kom pappa ”även kallad” morfar hem till oss för att mysa med Leonard. Jag passade på att smita ut ett tag. Jag tog en taxi till Hotell Diplomat där jag mötte upp min vina vän Patricia. Vi har inte fått till en dejt på ett bra tag, men nu så äntligen. Vi hade ju en del att ta igen som ni säkert förstår. Det var så mysigt att få sitta med henne i lugn och ro och prata ikapp om livet. Vi är i samma bransch så en hel del jobb kommer ju i bland våra samtalsämnen vilket är superkul.
Vi hjälpte även åt att fota lite samarbeten tillsammans. Innan jag åkte hemifrån tänkte jag ”nu ska jag träffa världens bästa content-fotograf, bäst att ta på sig kläder till mina samarbetspartners” Haha. Det gäller att ta tillfället i akt <3

Stockholm visade sig från absolut bästa sida idag! Så soligt och så fint. Innan jag gick hem passade jag på att plocka upp lite paket på vägen. Har beställt så mycket fint och jag är taggad på att visa er ALLT 😀

Nu väntar fredagsmys hela kvällen. Ta hand om er!
Kram

Fina, vackra innergård Japp, barbent idag med en tjock kappa från Mq Marqet Fina vän   Så fint hotell. Älskar att hänga på hotell för fikor, lunch och så vidare Tog även en kaffe på vägen hem 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *