Mysmiddag med familjen

Mamma har just hoppat in i en taxi och lämnat oss denna gång. Alltid lika sorgligt. Önskar verkligen vi bodde närmare varandra. Det är såna fruktansvärda avstånd. Känns verkligen tråkigt, men så är det ju!

Igår hade vi fullt hus här hemma. Min storasyster, hennes fru, deras hund, mamma, pappa, Livia, Leonard, Sasha och mina två svärföräldrar. Så mysigt 🙂 Leonard fick så mycket fina julklappar av alla som kom. Riktigt bra och användbara presenter som han verkligen behöver. Jag fick också så fina klappar av mamma. Saker jag verkligen hade velat ha till hemmet. Ni ska få se vad jag fick. Vi åt minipizzor som jag lagade på tortillabröd tillsammans med en god sallad. Väldigt enkelt och så gott. Efter att utdelning av klappar och fika så tittade vi på nya Beck-filmen!

Idag har jag, mamma, Livia och Leonard varit på promenad. Vi traskade till Lidingö centrum för att shoppa lite. Vi var nästintill ensamma, så skönt! Efter lite shopping gick vi och fikade. Känns så kul att Leonard kan få vara med nu, helt utan skrik är det inte, men det blir bara bättre och bättre.
Känns så tyst här hemma nu. För nu är det ju bara vi igen. Älskar att ha familjen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.