När blommar körsbärsträden i Kungsträdgården?

Jag har fått såå mycket frågor som lyder ”När blommar körsbärsträden i Kungsträdgården” både här i bloggen och på Min instagram dm. Det är så roligt att mina följare frågar mig, som att jag skulle ha stenkoll hehe 😀 Men jag älskar det! Jag är ju där VARJE år och fotar. Körsbärsblomningen är en av de absolut finaste tiderna på året och jag bara måste dit för att beundra. Om ni inte brukar besöka Kungsträdgården här i Stockholm så borde ni göra det. Var försiktiga bara och kom de tider som är lite ”lugnare”. En solig söndag är inte att rekommendera i dessa coronatider.

Men för att svara på fråga. När blommar körsbärsträden i Kungsträdgården? Det är helt enkelt så att det är olika från år till år. 2017 när jag och min vän Maria var där snöade det samtidigt som träden blommade. Detta var ganska exakt i mitten av april. Då var blommorna helt utslagna. Året efter var jag  där under första veckan i april och då var alla blommor så där perfekt utslagna (se bilderna här nedan). Förra året var jag och Luana där den 25:e mars och då var också körsbärsblomningen i full gång. Om man vill dit när blomningen är som vackrast får man helt enkelt hålla koll haha. Jag kommer ju inte att missa så spana in på min instagram när jag är där. Ju varmare vår vi har desto snabbare blommar körsbärsträden.

Nu ska jag visa er några av mina favoritbilder från Körsbärsträden i Kungsträdgården. Dessa bilder är tagna en måndag strax efter 05 på morgonen.

Tycker du om shopping? Så spana gärna den stora facebook-gruppen Shoppasmartare.com

3 reaktioner på ”När blommar körsbärsträden i Kungsträdgården?

  1. Hej Emma! Jag ska resa till Stockholm 3,5,2022,och vill gärna veta om skörsbärgträn , blommar dem då? Några är sen dom är såå härliga !,🥰
    Elisa Mäenpää

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.