När börjar bebisar att sova på nätterna?

Nätterna är jobbiga och det har jag ju nämt för er, men finns det något man kan göra för att få bebis att sova? Vår lilleman somnade strax innan 00 igår och vaknade redan vid 01, alltså hade jag bara fått en timmas sömn. Vid 01 gav jag han mat, rapade honom och vaggade honom. Men han vägrade somna om. Jag testade allt. Bytte blöja, vaggade honom i famnen och så vidare. Jag testade till och med att lägga honom i vagnen och vaggade den. Men han var fortfarande klarvaken och lite grinig. Vid 03 (utan någon sömn) gav jag honom lite mer mat och körde samma procidur igen, men inget funkade. Kände här att jag började tappa tålamodet, men jag bet ihop. Han somnade inte igen förrens vid 04 av utmattning tror jag. Därefter vaknade han vid 06 och villa ha mat igen. Detta har varit min natt det. Givetvis har vi lampan släckt hela natten och jag försöker vara så lugn mot honom som jag bara kan. Varför somnar han inte? Jag vet att jag har mammor här som brukar komma med supertips och jag tar återigen tacksamt emot dem <3 Help a mommy out.

Eftersom Livia sov inatt (i ett annat rum) och är hemma idag då det är hennes sista mamma-dag har jag fått sova på dagen och det är ju tur. Sitter just nu och jobbar av lite gammalt som har släpat, sedan ska jag bara vara ledig. Jag tycker det är svårt att bara släppa allt för att vara ledig. Det är en konst, speciellt när man är sin egen chef som jag är. Jag har fortfarande ansvar över samarbeten jag signat upp för och det är svårt att få allt att gå ihop. Nästa vecka är jag helt ensam med honom så jag försöker preppa och få allt klart tills dess.

Det är mycket prat om bebis här i bloggen nu, men det är ju så livet ser ut. Han är ju med 100% och han behöver mig dagarna i ända. Så snart vi fått rutiner kanske bloggen blir lite roligare igen haha.

Leonard älskar att bada <3 Mammas lilla pojke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.