När mamman bryter ihop

Det har varit en tuff vecka på många sätt. Leonard har varit mer mammig än någonsin och lämningarna på förskolan har varit förkrossande. Han har inte släppt mig en sekund och så snart han ser förskolan så får han panik. Han ÄLSKAR att vara där och han är så kärleksfull mot sina pedagoger och vänner. Men det är just LÄMNINGARNA. Dem är hemska. I fredags var han ledig, men lämningen i torsdags var verkligen den värsta av alla. Efter 40 minuters kämpande bröt jag ihop. Jag kunde inte hålla mig samman längre. Det var så hemskt att se honom på det sättet. MEN det blev bättre efter en stund. Han hade målat och sedan hade barnen fått gå ut till skogen. Pedagogerna gör allt för att han ska må så bra som möjligt och det är jag så tacksam för.
Nu tar vi nya tag inför en ny kommande vecka. Denna vecka kommer att vara så hektisk på alla plan, men en dag i taget.

Igår var vi på middag med Livias familj, det blev rätt sent. Men eftersom kylen ekade tomt här hemma bestämde vi oss för att veckohandla innan stängning. Det var en BRA idé för vi hade mataffären för oss själva i princip. Vi kommer nog sätta detta i system eftersom det var så skönt att handla i en tom affär haha!

Idag ska vi ha en hemmadag och ladda inför en ny vecka. Min pappa kommer på besök och då blir det lek och mys i parken! Här kommer några bilder från veckan som gått:

Lek på förskolan. Viktigt att mamma står nära..

Så här såg jag ut efter lämningen i torsdags. Grät bort allt smink innan jag skulle hoppa in i en taxi till Jennie för möte..

Men det blev bra ändå…

Det blev en lunch på bästa Karla Café

Fotbollens snyggaste målvakt? Herregud…

Mysisen <3 Denna lille har så mycket känslor i kroppen

Handla

Leonard vill köra bilen som mamma

En reaktion på ”När mamman bryter ihop

  1. Gud vad jobbigt, men det är helt normalt. Sådär känner jag nästan själv efter haft ledigt en sommar när det är dags att börja jobba, det är tufft. Trevligt träffa dig den dagen också!

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *