Nedräkning till Paris!!

God morgon! 
Har sovit så himla dåligt, vaknade  upp med otrolig huvudvärk som måste ha berott på att ja bitit ihop och gnisslat tänder 🙁 Hade en och annan mardröm också.. Idag blir det jobb som vanligt, men innan jag öppnar butiken ska jag till tekniska högskolan för ett ärende.  
Om en månad idag (om inte jorden gått under) så är jag på Arlanda och väntar på att få hoppa på planet till Paris!! Jag längtar så himla mycket för att få komma till denna fantastiska stad!! Kommer hem till Stokholm igen på juldagen och då hoppas jag att mamma, ida och resten av familjen är i Stockholm så vi kan fortsätta firandet Detta med att flyga tycker jag är så himla häftigt.. Hur fukar det egentligen? Samtidigt är jag otroligt rädd när jag sätter mig på planet och vet att jag ska upp flera tusen meter i luften. Just nu är jag lugn och tänker på att de två piloter som sitter där framme är otroligt kunniga och vet vad de gör.. Men vilken pilot i världen kan rädda en kapning eller en brinnande motor..? Jag säger som pappa ”Ner kommer man alltid” 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *