Nordicfeel rabattkod

– Nordicfeel rabattkod –
Inlägget innehåller affiliatelänkar från Nordic feel

Jag är en riktig beautynörd. Jag älskar att testa nya produkter, men jag håller också hårt och kärt i mina favoriter. Mina favoriter byts sällan ut, men jag hittar alltid nya keepers under åren. Dessutom förändras ju behoven hela tiden. Inte nog med att man åldras. Vädret påverkar ju också så sjukt mycket vilka produker man behöver. På vinter smackar jag alltid på med extra feta serum, nattmasker och c-vitamin. På somrarna är min hud mer återfuktad naturligt och då satsar jag hellre på produkter som innehåller hög solskyddsfaktor.
I detta inlägg ska vi prata om Nordicfeel och hur grymma jag tycker att dem är. I vanlig ordning har jag också fixat en Nordic feel rabattkod till er. Den kommer här nedan:

Nordicfeel rabattkod

Shoppa beauty hos Nordicfeel med rabattkod <– klick

Ange kod: NFALUMNI10 för 10% rabatt på allt – gäller via länken ovan

Gäller via länken ovan

Jag fick precis min Nordicfeel orderbekräftelse och denna gång satsade jag på asiatisk hudvård. Jag älskar denna typ av produkter då dem funkar bra på min hud. Mycket  av den koreanska hudvården innehåller snigelsekret och det finns ingen ingridiens som gör huden så spänstig och glowig. Jag älskar koreansk hudvård och speciellt deras sheetmask. Något annat jag klickade hem från Nordic feel idag är såklart den populära Nordicfeel Hotshot av Linn Ahlborg. Har hört så mycket om denna så jag var tvungen att beställa den.

Nordicfeel Klarna

Jag älskar att man kan betala med klarna på Nordicfeel. Jag handlar nästan alltid med klarna och det gör det väldigt smidigt för mig. Antingen kan man betala med klarna via bankkonto, att köpet dras direkt. Man kan även välja att betala med Klarna faktura eller Klarna delbetalning. Väkdigt smidigt och bra tycker jag.

Nordicfeel rabattkod – returer

Jajamen, Nordicfeel accepterar returer. Såklart! Har man ångrat sitt köp har man hela 14 dagar på sig att returnera sina varor. För att returen skall bli godkänd måste dina varor och produktförpackningen vara i oförändrat skick. Alltså oskadad produkt i obruten förpackning.

Hoppas ni gillade detta Nordicfeel rabattkod inlägg. Jag vet att detta brukar uppskattas 🙂

Nordicfeel rabattkodNordicfeel rabattkodI min förra leverans beställde jag Löwengrips produkter 🙂 Dessa är helt klart mina favoriter. Ni får ni 40% på alla dessa hos Nordicfeel.

Läs mer: Xlash omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *