Nu har jag bestämt mig

God morgon raringar!
Igår hade jag de två sista mötena för året. Det känns så hinla skönt. Jag ska verkligen bara vara ledig bu under julen och de är jag värd. Jag har ju som ni kanske märkt ”smygstartat” jobbet lite under de senaste dagarna och det beror helt enkelt på att Livia varit hemma och tiden har funnits för mig. Det är svårt att hålla sig borta från jobbet när tillfälle ges om man säger så 🙂
Vi har maxat myset här hemma nu på ”jollovet”. Det har blivit lite lunch hos morfar, mysiga promenader, lite häng på stan och härliga långa morgnar tillsammans.

Tillbaka till igår. Ett av möten som jag hade inbokat igår var på körskolan. Nu har jag bestämt mig för att ta körkortet. Denna gången har jag viljan till att att köra. Det har jag aldrig haft tidigare när jag övningskört. Nu hoppas jag på att det går vägen. Denna gång ska jag endast köra på körskola. Ser så mycket fram emot detta, jag kommer berätta allt om denna resa i ett annat inlägg.

Så här kan jag mysa med lilleman i evigheter Sushi mys hemma hos pappa / morfar Kvällsrutinen när lillen somnat. Lägger en sheetmask VARJE kväll.  plugget startar nu! Facetime med lillälsklingen mellan gårdagens möten <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.