Operation av visdomständer

Nu är det bestämt. Jag kommer att behöva (tvingas) operera ut mina två visdomständer i nedre käken. Igår var jag hos min tandläkare efter månader av besvär och igår fick jag två tider för kommande operation. Jag har haft problem med mina visdomständer sedan dem kom ungefär. Jag kan inte förstå varför man ens ska behöva ha dessa. Jag känner mig både nervös och orolig för kommande operation då jag både vet att ingreppet och tiden efteråt kommer vara smärtsam. Men det är lika bra att få det gjort känner jag.

Pappa var så snäll och följde med mig och Leonard igår. Någon behöver ju se till honom i väntrummet medans jag är på undersökning. Efter tandis gick vi och fikade tillsammans, Leonard har så mycket myror i brallan så det var ju inte en lugn stund. Vad är en lugn och stillsam fika med barn? Jag vet inte längre… Jag var så trött och sliten igår. Jag hade verkligen noll energi. Men efter att jag ”brottat” (vänligt, men bestämt) ner Leonard i vagnen efter fikat så somnade han. Då gick vi alla tre en promenad runt Gärdet. Detta var så behövligt.

Hur som helst så känns det SÅ skönt att mina visdomständer snart kommer vara att minne blott. Tacksam för det! Idag ska jag och Leonard bara vara runt hemmaplan. Efter napen ska vi ta ett var i naturreservatet här borta och det ser jag fram emot.

Ha en underbar onsdag kära ni!

I väntrummet hos tandis. Jag hade laddat vagnen med leksaker, snacks, ipad och mat. Jag hade ju ingen aning om hur länge mitt besök skulle ta. Men det gick snabbt!

Kaosfika

Älskade lilla busunge med så mycket vilja.

Hitta en mer sliten mamma och en sunkigare vagn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *