other stories rabattkod

– Other stories rabattkod –

Inlägger innahåller adlinks i samarbete med Other stories

Jag trodde aldrig att jag skulle gå och bli en & other stories tjej. Men nu skulle jag påstå att jag är det. Jag har idag lagt min första order på siten och jag känner mig så pirrig. Det var när jag kom över en Other stories rabattkod som jag var tvungen att slå till. Deras plagg är ju magiska. Hur har jag kunnat missa det?
Hur som helst vill jag dela med mig av rabattkoden och den dras av automatiskt via länken nedan. Rabatten ger er 10% rabatt och är giltig tills vidare 🙂

Other stories rabattkod

Shoppa hos Other stories med rabattkod <– shoppa här

Koden aktiveras via länken ovan

Hur är storlekarna på Other stories?

Eftersom att jag inte har handlat där tidigare så har jag ingen aning och vågar knappt uttala mig. MEN jag har faktiskt testat många av deras kläder då jag jobbade på kontor intill. Jag gick dit titt som tätt och testade kläder. Men då hade dem inte lika fina plagg som dem har nu. Jag tycker i alla fall att alla plagg (som jag testade) var true to size. Jag brukar vara en Medium i allt och där valde jag storlek 40. Deras 40 – 42 ska vara medium och samtliga plagg satt bra på mig.

Other stories webbshop

Nu tänkte jag såklart visa vad jag klickat hem. blev som sagt kär i Other stories klänningar. Dem känns lite så där preppy och tidlösa som jag älskar. Jag är kär!

Happy shopping nu fina ni! Glöm inte att använda rabattkoden som ger er 10% rabatt på ett helt köp.

other stories rabattkod other stories rabattkod other stories rabattkod

Kommer ni ta del av denna other stories rabattkod ? Dela gärna med er vad ni köper 🙂 Alltid så kul att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *