Hur länge håller switch nails?

Hur länge håller switch nails?

samarbete

Hej på er!
Jag har i ett par månader nu använt fantastiska Switch nails som alternativ till gele naglar på salong. Jag är ju så galet nöjd med Switch nails och dessa har öveträffat alla mina förväntningar. Jag har fått en del frågor från er på både instagram och i bloggen om just dessa naglar. Jag tänker att jag svarar på två av de vanligaste frågorna jag får i detta inlägg 🙂

Om ni är sugna på att handla hos Switch Nails så får ni 20% rabatt på allt med koden EJ15 <3

Hur länge håller switch nails?

Varumärket själva säger att naglarna sitter på mellan en till två veckor. Mitt senaste set naglar satt på i 16 dagar och det är ju helt galet. Då började en utväxt synas och då tog jag bort dem och satte nya. Så ja, Switch nails sitter som berget, men det är viktigt att få på dem rätt för att få dem att hålla. Jag har inte alls varit försiktig, utan jag har levt på precis som vanligt nör jag haft naglarna.

Hur tar jag bort switch nails?

Ni är även många som undrar hur man får bort switch nails och det är enkelt. Jag började med att olja in naglarna. Sedan petade jag lite lätt på sidorna med den medföljande ”trä pinnen”. Efter det kunde jag lätt ”plocka” bort nageln. När jag fått bort alla naglar oljade jag in mina egna naglar med olja. På så sätt fick jag bort alla eventuella limrester på mina naglar. Jag gjorde samma sak med lösnaglarna innan jag la tillbaka dem i asken som dem levererades i. Jag återanvänder naglarna, men brukar alternera mellan andra naglar. Går alltid tillbaka till favoriterna. Jag upplever att mina egna naglar inte tar någon skada alls. Dem har inte slitits utan dem ser hälsosamma och fina ut. Precis som innan 🙂

Jag har verkligen bara gott att säga om Switch nails och jag är en trogen kund och en nöjd samarbetspartner.
Glöm inte bort att handla med min rabattkod på Switch nails.

Hur länge håller switch nails? Hur länge håller switch nails?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *