På fredag blir jag 21 barre..

Ujj vad tiden går.. På fredag fyller jag redan 21 år.. Tyckte att det var igår som jag blev byxmyndig. Dagarna går in i varandra och veckorna bara springer ifrån.. Tiden får gärna bromsas lite : ) Jobbar för fullt på dagarna hinner inte göra så mycket mer än att spendera mina timmar i butiken! Fältan är en riktigt cosy galleria mitt på östermalm, bör besökas (!!).. Nu ska jag krypa till kojs, tänkte mest bara visa ett livstecken.. Uppar för det mesta på instagram och twitter (emmajennie) flera gånger om dan så kika in där… Saknar familjen i Arvika något enormt, men mamma kommer hit om några dagar : ) 
 
Eftersom jag varit extremt nostalgisk i kväll och kollat igenom denna blogg (som jag haft i 2,5 år) bjussar jag på en bild från arkivet.. Denna är från min etta när jag bodde nere i Gbg våren 2010… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *