Pannlugg och butiksvagnspremiär

Vi bara myser och myser här hos mamma i Arvika. regnet låg som ett täcke över hela staden när vi vaknade så idag har vi gosat, vilat och myst. Efter lunchen åkte vi hem till mina underbara släktingar som bor på andra sidan av stan. Här fikade vi, pratade gamla minnen och släktingar. Jag har dessvärre inte alls många släktingar kvar så jag håller verkligen hårt i dem som finns i livet. Min syssling Ebba hade bakat magiska cupcakes och hennes pappa smarriga lussebullar. Finns väl inget som slår en mysig söndagsfika med fina släktingar. Leonard trivdes i deras hus med mycket lampor (lampor kan underhålla honom länge). Efter fikat promenerade vi vidare och besökte Dollarstore. Behövde köpa snören, tejp och lite annat inför julklapps-inslagningen (japp, jag är tidig)

Nu är vi hemma hos mamma igen. Nu väntar middag och myskväll. Livia åker till Karlstad i morgon för jobb, men jag och Leonard stannar kvar hemma hos mamma i Arvika ett tag till.

Nu ska ni får se lite bilder från senaste dygnet.

Livia kammade ner mina bebishår till en pannlugg igår. Vad tycker ni? passar jag?

 Mysfika hos släktingar  Min mammas kusin och lilla älsklingen Regnig promenad Premiär för butiksvagnen. aldrig tidigare tänkt på hur praktiskt det kan bli <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *