Passande leksaker till en treåring – duplo

Passande leksaker till en treåring – duplo

Inlägget är i ett samarbete med Jollyroom

Hej kompisar!
Om tre månader fyller vår stora son hela tre år. Det kändes som att han kom till oss förra året. Tiden bara springer iväg. Jag och Livia har redan börjat prata om hans födelsedag och vilka presenter vi ska satsa på. Leonard älskar att pyssla, leka själv och att helt koppla bort omgivningen. Idag kan han sitta och bygga med sitt Duplo / Lego själv i timmar. Han har precis nu lärt sig att förstå bitarna och att se ett mönster. Mamma Livia är minst lika intresserad av Duplo så han har en trogen Duplo sidekick.

Vi har beställt mycket Duplo till honom från Jollyroom. Jag tycker absolut att dem har både bäst pris och utbud. När Leonard var yngre fick han dock inte leka med Duplo själv utan han hade alltid någon av oss med honom. Jollyroom har dock Duplo till barn i alla åldrar, med ålder från 1,5 år.
Nu åter till födelsedagspresenter. Jag tror att vi kommer satsa på mer Duplo till sonen samt bra förvaring till dem. Jag vet att Jollyroom har mycket förvaringslådor som lämpar sig alldeles utmärkt för just Duplo och Lego. Tipset är att ha en låda för varje olika Duplo-satser så att man inte blandar ihop dem. Vi har även varit duktiga på att spara bygg-manualen. Tips!

Passande leksaker till en treåring – duplo

Jag tycker att Duplo är en perfekt present att ge bort till barnet som fyller tre år. Hos Jollyroom finns det en massa olika Duplo varianter. Allt ifrån mer komplicerade rymdskepp till enklare bondgårdar och byggarbetsplatser. Leonards favoriter är Duplo med utryckningsfordon 🙂

Spana in Duplo hos Jollyroom <— här Klick

Passande leksaker till en treåring - duplo Det byggs väldigt ofta om man säger så här hemma 🙂 Denna mamman och Leonard är minst lika intresserade av Duplo.

Passande leksaker till en treåring - duplo Så fint rymdskepp som lilleman älskar

och dessa bygg-fordon är stora favoriter

Läs mer: passande leksaker till en ettåring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *