Pizza och Leonard

Hej finaste ni!
Jag har precis lagt diversse ordrar på saker som vi verkligen behöver inför sommarens resor. Har köpt bagevåg, bagage taggar, bagage band, inlägg till resväskorna och mycket mer. Allt detta har jag hittat hos bästa Estore. Dem har verkligen allt. Sedan har jag beställt ännu lite mer grejer till Leonard, en ny Micro till hushållet och ja lite sådant. Jag har minst sagt haft spenderarbyxorna på mig under den senaste veckan ????

Idag kommer min pappa hit aka ”bomparn” för att umgås med mig, Leonard och Sasha. Vi ska luncha lite och sedan tänkte jag passa på att ta med honom på en promenad och sedan vidare mot posten. Jag har ju en MASSA paket att hämta ut nu när jag shoppat som en tok. Det är skönt att få lite bärhjälp!
Lite senare ikväll ska jag packa väskorna för i morgon blir det en roadtrip till småland. Det blir roligt! Vi stannar över helgen 🙂

Hur mår ni? Har ni någon resa inplanerad i sommar?
Ta hand om er och njut av dagen.

Pizza och Leonard, bland det finaste jag vet hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *