Polarn och pyret uv kläder

Polarn och pyret uv kläder

Inlägget är i ett betalt samarbete med Polarn och Pyret 

Hej vänner!
I slutet av maj åker hela familjen till Mallorca och redan NU har vi investerat i rediga och fantastiskt fina Uv-kläder till Leonard. Ni som följt mig här vet hur noga jag är med solskydd både till mig själv, men framförallt också till Leonard. Jag solar aldrig, men trots detta är jag lika nog med SPF som om jag skulle vistas mycket i solen. Leonard har alltid UV-kläder när vi är på stranden eller liknande. Jag har fått en del frågor av er gällande just Uv-kläder, varför man ska ha dem och så vidare. Det är superviktigt att klä barnen i Uv-kläder, nedan ska jag prata mer om det. Men först vill jag tipsa er om Polarn och Pyrets fantastiska utbud av just Uv kläder.

Shoppa Polarn och pyret uv kläder här <– klick

Varför ska man ha Uv-kläder till barn?

Uv – kläder är en viktig investering för hälsosam och rolig utomhusaktivitet för barn, när solen skiner och vädret är varmt vill man ju såklart vara utomhus och kanske helst vid havet. Samtidigt som utomhusaktiviteter ger många fördelar för barns hälsa och välbefinnande, finns det också risker att utsättas för skadliga UV-strålar från solen. En av de bästa sätten att skydda barnens hud från solens skadliga effekter är genom att använda UV-kläder. Dessa kläder är speciellt utformade för att blockera UV-strålning och skydda huden, vilket minskar risken för solskador, solbränna och hudcancer.

Du som förälder bör välja UV-kläder till barn med omsorg och ta hänsyn till följande faktorer:

UPF betyg: UPF (Ultraviolet Protection Factor) är ett mått på hur mycket UV-strålning som blockerar kläder. Ju högre UPF, desto bättre skydd ger kläderna. En UPF på 50+ anses vara det högsta skyddet tillgängligt på marknaden och rekommenderas för barn. Polarn och Pyrets UPF är 50.

Hur fungerar UV-kläder?

UV-kläder fungerar genom att blockera UV-strålning från att nå huden. Dessa kläder är gjorda av speciella material som är utformade för att absorbera och reflektera UV-strålar. Det betyder att mindre UV-strålar når huden, vilket minskar risken för solskador och hudcancer. Vuxna borde också ha Uv-kläder tycker jag. Det bästa av allt är ju såklart att hålla sig borta från solens farliga strålar, men det kan ju vara svårt. Uv-kläder är ett superbra tips för att skydda de små barnen mot solen.

Polarn och pyret uv kläder

Här nedan ser ni Leonard i hans nya Uv-kläder från PoP

Polarn och pyret uv kläderLeonard älskade detta set! Så skönt material och fin färg.  Polarn och pyret uv kläderSolmössa som även täcker nacke och öron, Badkalsonger, shorts och tröja.

Polarn och pyret uv kläder Polarn och pyret uv kläderSå fin i färgen Vi beställde även ett par nya skor åt lillen

Läs mer: Polarn och Pyret skaljacka 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *