Posters i köket livar upp

Inlägget är i ett samarbete med Soposters

Köket är hjärtat i hemmet, och att göra det till en plats som inte bara är funktionell utan också inspirerande är en fantastisk idé. Ett enkelt sätt att förvandla ditt kök och ge det en personlig touch är att addera konst i form av posters. I det här blogginlägget kommer vi att prata mer om just posters och hur man enkelt piffar och förnyar med kökstavlor.

Vårt kök är himla tråkigt, kalt och utan personlighet. Jag har ordnat det så fint i båda sovrummen, vardagsrummet, korridoren och i hallen. Men köket har jag liksom inte lyckats med. Det känns bara tråkigt… Men vips så kom jag på idén att beställa hem lite roliga posters som passar till vårt kök. I samma veva köpte jag hem lite blommor, ljus och annat fint till mina (tidigare) tomma hyllor på köksväggen. Nästa steg i mitt förnyande här hemma blir barnrummet och det ser jag fram emot.

Tips, Innan du börjar leta efter posters är det en bra idé att bestämma sig för ett tema eller en färgpalett som man vill ha i köket. Det kan vara allt från abstrakt konst till vintage affischer eller kulinariska illustrationer. En enhetlig färgpalett kommer att skapa harmoni och sammanhang i ditt kök.

Posters från soposters.com

Mina senaste posters kommer från fantastiska soposters.com som jag tycker har de finaste och mest kreativa posters. Soposters är ett svenskt företag som har ett fint miljötänk då de trycker ”on demand”. Hos dem hittar du posters i kategorierna Barntavlor, Abstrakta Posters, Fotografi, Tavlor med text, Feministiska Posters, Kökstavlor. Spana in vetja! Med koden EJ25 får du dessutom 25% rabatt på alla posters. Shoppa hos Soposters här <– klick

Posters i kök

En tavelvägg med med olika storlekar och former av posters tycker jag är superfint, speciellt i köket. Detta ger ens kök ett rejält lyft om man som oss har mycket vita väggar.  Här kan man verkligen ta chansen att visa upp konstverk som betyder något för dig. Lek med placeringen av posters för att skapa en lekfull tavelvägg.

Ett annat tips är att skapa en stark koppling till köket, leta efter posters med köksrelaterade motiv. Det kan vara allt från konstnärliga illustrationer av frukt och grönsaker till gamla recept eller kulinariska citat. Dessa detaljer kommer inte bara att göra ditt kök mer personligt utan också väcka aptiten 😉

Rama in dina valda posters för att ge dem en och färdig look. Använd ramar i en färg som kompletterar din köksinredning. Detta kommer inte bara att lyfta fram konsten utan också ge en snygg och organiserad känsla till ditt kök. Vi valde våra vita enkla och helt perfekta ramar från Soposters.

Att liva upp ditt kök med posters är inte bara ett sätt att dekorera utrymmet utan också att skapa en atmosfär som inspirerar och ger det där lilla extra. Hoppas ni fick lite poster tips i detta inlägg 🙂

så här fint blev det hemma hos oss 🙂

En reaktion på ”Posters i köket livar upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *