Pressdagar AW 19

Hej gullisar <3
I skrivandets stund har jag precis hoppat ur taxin här hemma. Jag har varit ute och sprungit i cirka 12 timmar och mina fötter dödar mig. Men jag har haft så så kul! Älskar pressdagar. Under dagen idag har jag minglat me så mycket hörliga människor, jag har piercat öronen, ätit gott och blivit så inspirerad av alla människor. Efter all härlig inspiration traskade jag vidare till ”9 rum” på Hamngatan där kvällens event hölls. Jag och M hade nämligen blivit exklusivt inbjudna till Camilla Läckbergs releasefest av hennes nya bok ” En bur av guld”. Så bra fest. Jag ska berätta allt om detta i morgon. Nu ska jag vila och sen ladda om <3
Vi hörs älskade ni!

Älskar fräsch frukost. Speciellt smoothissar Lilla mingelbebis. Denna söta lilla tjej är Angelicas dotter (angelicas closet)  Ingen Press-dag utan Mildh-drinkar  Fick sååå fina glittriga örhängen tagna av Blomdahls <3  Här ser ni hur det blev. Dem ena hålen, där hängena hänger har jag haft sedan jag var 4 år gammal 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.