Qx – gaygala 2011

Hej på er!
Igår var det Gaygalan på Cirkus här i Stockholm, mitt livs första Gaygala! Det var riktigt riktigt kul och jag är helt övertygad om at det blir fler gaygalor för mig : ) I natt har jag inte sovit såvärst mycket (lite mindre än två timmar..), men trots detta har jag idag varit som en duracellkanin ; ) Taxin släppte av oss här hemma vid halv fyra igårnatt.. Då var det att hoppa isäng direkt för att hinna upp och hoppa i nästa taxi som stod utanför dörren lite innan åtta på morgonen. Men jag sprätte upp som om jag hade sovit i ett dygn och hällde i mig en kopp kaffe och blev ännu mer speedad, kanske för att dämpa min nervositet? hmm.. Taxin tog mig till Veckorevyns fotostudio som ligger på södermalm där jag skulle plåtas för tidningen. Jag är mycket förväntansfull inför resultatet : ) Nåväl, här kommer lite bilder från kvällen/natten och dagens bravader : )

Jag och brändis igår på Gaygalan.
Thihi, den är bilden är lite rolig ; ) Mamma larsson, brändis och så jag på ett hörn!

Efter lite mingel och lite dans var det äntligen dags för galan : D Tyvärr blev inte mina bilder sådär jättebra, men jag vet att QX har jättefina bilder på deras hemsida så klicka in där. 

Tyvärr blev det ingen dans på efterfesten för min del.. Ett snesteg i trappan när jag skulle på toa resulterade i att jag fick fruktnavärt ont. Lite synnd.. Men det är bättre nu! Batterierna i kameran dog så inga fler bilder blev det på dansgolvet och heller inga på efterfesten.. 

Det fick bli en bild från ett annat dansgolv (från i höst) på alldelss underbara och kramgoa Jettan! Du är min lilla Nallebjörn du ; )

Tack allihopa för en finfin kväll! ( :


En bild från studion i morse : ) Sen kunde jag inte hålla mig…. Fick bli gymmet ändå trots min sega bakiskänning… : P! Men nu är jag nöjd, det är så himla skönt eferåt…

Nu ska jag käka avocado och om inte allt förläng bilr det sängen, måste få mina timmar : )
Natti natti! < 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *