Rhodos stad

Igår var både jag och Livia sååå trötta efter bröllopet. Men det stoppade inte oss från att utforska ön vi bor på. Jag avskyr känslan av att ”gå miste” om saker när jag reser. Vila kan jag göra en annan gång, men inte på resan. Jag vill upptäcka, strosa och uppleva när jag reser och så har det alltid varit. Skönt att Livia är likadan. Jag förstår inte hur människor kan ligga vid poolen eller på stranden HELA deras semester. Här är det verkligen så. Vi ser samma människor paxa handdukar klockan 07 när vi äter frukost. Dem ligger kvar på samma solstol när vi kommer hem från våra utflykter (vanligtvis klockan 18). Så här har det sett ut hela veckan….

Nåväl. Igår åkte vi in till Rhodos stad för middag och promenad. Vi hittade en väldigt mysig Italiensk restaurang som vi åt på. Jag tog en magiskt god risotto med svamp. All mat som vi ätit har varit väligt bra här 🙂 Efter lunchen promenerade vi längst med hamnen och in i gamla stan. Här köpte vi olivolja, tvålar och lite souvenirer. Jag älskar sådant. Lite otippat kanske, men jag kan inte åka till ett nytt land (eller stad utomlands) utan att komma hem med en souvenir.

Idag ska vi åka till en annan stad vid namn Lindos. Denna plats ska vara helt magisk. Vi har bokat en taxi med en egen chaufför för dagen. Känns så skönt vi kan lämna både bilstol och en massa annat i bilen medans vi strosar runt.

Ha en fin dag kära ni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *