Så fina presenter

Idag skulle vi iväg på en utflykt, eller så var det tänkt. Men Leonard har varit lite orolig under natten och vägrade sova längre ön 05:30. Efter ett ganska hektiskt resande och med så mycket aktiviteter det senaste så ställde vi in dagens planer. Vi har bara varit på hemmaplan hela dagen. Vi alla har napat och bara tagit det lugnt. Vi har lekt på golvet, promenerat, handlat mat och haft pappa på besök. Så mysigt! Såna här dagar behövs verkligen.
Från en sak till en helt annan. Kan vi prata om hur dyr maten hat blivit? Alltså jag fick en chock när vi var och handlade idag. Detta har ju varit på tapeten länge, men jag själv har inte märkt någon vidare skillnad. Men idag. Jösses! Allt har blivit så dyrt. Jag tänker på alla människor som redan har det tufft ekonomiskt. Hur ska dem klara sig? Det knyter sig lite i magen när jag tänker så. Vi har det bra så för oss gör det ingen skillnad. Men jag tänker på alla stackare som knappt har råd att handla mat till sig själva och sina barn. Hoppas att detta ändrar sig.

Nu vill jag visa er lite av mina fina gåvor som jag fick i födelsedagspresent av min älskling. Hon slutar aldrig att överraska mig. Hon minns saker jag pratade om för flera månader sedan och då ska jag nämna att jag pratar mycket och mycket om saker jag vill ha.

Min familj Fick denna fina guldknut från ”Cooee Design”, även detta smyckesskrin och smycken <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *