Så himla bra!

För några månader sen hade jag ingenting.. Nu har jag allt jag önskat mig.. Men jag har fasen kämpat för detta.. Inget får man gratis idag.. Speciellt inte i Stockholm… I onsdags var jag och Amanda på clubX på StureP! Jättemycket folk och stämningen var på topp! I torsdags kom min fina tjej och överraska och i fredags kväll kom det några tjejer hem till mig och föra lite, det enda jag kunde erbjuda var golv, vinglas och musik 😉 haha! Men det är ju sällskapet som gör allt 😀 Senare drog vi vidare till East där jag också fick träffa min fina vän Kilian! Igår morse när jag vakna upp var jag inte sådär jättepepp på att alla mina möbler skulle komma.. Att flytta bakis gör jag inte igen! Men ett stort tack till pappa och S som körde Arvika-Sthlm med hela mitt möblemang! Nu är soffan, tv:n köksbordet, sängen (ja nästan allt) på plats! Tack till alla som hjälpt till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *