Rabattkoder

Safira rabattkod – emmajennie20

-Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Safira

Jag måste få dela med mig av min fina rabattkod som jag fått äran att ge till er 🙂 Jag älskar Safira och förra veckan klickade jag hem så fina smycken, klassiska och precis i min stil. Jag älskar ju smycken och dem ska helst vara tidlösa så att dem kan hänga med mig så länge som möjligt. Jag är ju en silverperson så givetvis klickade jag endast hem smycken i silver. Safira säljer självklart också guldsmycken om du är en “sån” person hehe.

Rabattkoden är EMMAJENNIE25 och ger er 25% rabatt på hels sortimentet.
Ni shoppar safira här (klick)

Unna er någor riktigt fint nu. Eller varför inte börja med jullklappshandlingen? Lika bra att passa på när ni kan shoppa med en grym rabattkod.
Här nedan ska jag visa er vad jag klickade hem.

Safira rabattkod Hjärtat runt halsen och ringarna <3 <3 <3Safira rabattkod Nej, men jag är så kär. Kolla bara den gröna ringen. Åh!! L:et på berlocken står givetvis för Livia, min älskade flickvän. Jag älskar denna berlock så mycket. Det är som en kärleksförklaring. Hur fint? Se nu till att använda min Safira rabattkod.

safira graverade smycken

Hos safira kan man skapa ännu mer personliga smycken genom gravyr. Du kan bland annat gravera in i ringar, halsband och armband. Smyckena blir ju verkligen mer personliga med en gravyr. Passa på att använda min Safira rabattkod. Rabattkoden gäller såklart också på smycken som du kan gravera 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *