shein haul online shopping

– shein haul online shopping –

Hej älskade ni! Hur mår ni? Visst är det skönt med helgdagar mitt i veckan såhär? Igår var hela familjen lediga och det maxade vi såklart! Vi bestämde oss för en heldags utflykt så vi packade in oss i bilen och åkte iväg. Jag ska berätta mer om denna utflykt lite senare. Ni med barn måste åka dit!

På min instagram @emmajennie har jag ett samarbete med Shein och jag bara måste få visa några av de klänningar som jag klickade hem från dem. Dessa fem stycken här nedan är favoriterna i beställningen som jag gjorde sist. Just nu har Shein en stor REA och erbjuder upp till 80% rabatt på siten. Med koden 23ejse15 får ni 15% extra på allt, så passa på! Jag länkar varje klännig under respektive bild!

Nu ska jag bygga mig en köpp kaffe innan jag ska packa mig in i bilen igen. Idag blir det storhandling av ALLT som är slut här hemma.
Vi hörs senare, ha en superfin fredag raringar.

tweedklänning med bälte <– klick

Blommig klänning med knyt framtill <– klick

grön skjortklänning med knappar <– klick

shein haul online shoppingBlå skjortklänning med bälte <– klick

shein haul online shoppingbeige skjortklänning <– klick

Vad tycker ni om klänningarna? Vilken är er favorit. Om jag får välja EN så är min absoluta favorit den blåa korta klänningen med bälte. Älskar wrapklänningar och klänningar som markerar midjan med ett bälte såhär.

Happy shopping nu fina ni. Hoppas ni hittar något som faller er i smaken. Tyckte ni att denna shein haul online shopping var ett roligt inlägg? I såna fall gör jag gärna fler 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.