Shein recension

-Shein recension –

Hej älsklingar 🙂
Ni är så många som frågat mig om hur Shein fungerar 🙂 Jag tänkte att jag skulle lista och svara på några frågor som just Shein som jag fått ifrån er <3 Om ni vill veta något annat så är det bara att fråga på.

 

SHEIN RABATTKOD: 15emmaj ger er 15% på allt . Till och med under black week

 • Hur lång är leveranstiden?

  Jag upplever att shein verkligen steppat upp när det kommer till deras leveranstider. Jag brukar få min beställning efter cirka 5 arbetsdagar.

 • Hur är storlekarna?

  Det har blivit bättre med storlekarna och jag upplever att dem inte är lika ”små” som dem varit tidigare. Dock rekomenderar jag er att gå upp en storlek. Jag brukar ha L eller M i samtliga plagg och jag är annars en M (storlek 38)

 • Hur fungerar det med returer?

  Att returnera sina plagg om dem inte skulle passa är inga problem. Ni har 30 dagar på er. Ni kan läsa mer om deras policy om returer här (klick) 

 • Hur är kvalitén?

  Om jag ska vara helt ärlig så skiljer den sig inte så mycket från många andra onlinebutiker. vissa plagg kan vara sämre än andra. Men jag har faktiskt varit väldigt nöjd med deras kvalité. Denna klänning här nedan är perfekt.

 • Shein tullavgift

  Jag har handlat ifrån Shein under flera års tid, minst 5 år. Jag köper ganska mycket därifrån och det brukar landa på en order varje eller varannan månad. Köper en hel del skor så paketen brukar bli ganska skrymmande. Hur som helst så har jag under dessa år och tiotals leveranser aldrig betalat någon som helst shein tullavgift. Ganska skönt. Jag har eller ingen vän som behövt betala det heller.

 

Shein rabattkod

Med min kod: SS24EJL får ni hela 15% rabatt på ALLT. Även rea <3


Här nedan ska ni få se min favoritoutfit från Shein just nu 🙂 Klänningen hittar ni här (klick) 
search id:846218

Ha en underbar måndag kära ni 🙂 Hoppas ni gillade min shein recension

Läs mer: Mq Marqet rabattkod 

Shein recension Shein tullavgift

9 reaktioner på ”Shein recension

 1. Jag beställde från de för ett or veckor sen och det står att paketet har levererats men har inte fått något än, har gått minst två veckor nu och de svarar inte när jag mejlar

 2. Jag beställde kläder från shein och ville returnera och från shein påstod dem att returtiden passerat. Jag har skickat mail mm till dom, får inga svar…. Så nu ska jag betala 1000kr ca för kläder som inte passade….. Under all kritik, kommer aldrig köpa från dom nåmer…..!!!

 3. Jag har köpt från SHEIN många år, har alltid varit helt nöjd, mycket bra kvalitet o härliga färger, Jag ska fortsätta att köpa dessa vackra kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *