Bloggflöde

Shein recension

-Shein recension –

Hej älsklingar 🙂
Ni är så många som frågat mig om hur Shein fungerar 🙂 Jag tänkte att jag skulle lista och svara på några frågor som just Shein som jag fått ifrån er <3 Om ni vill veta något annat så är det bara att fråga på.

 • Hur lång är leveranstiden?

  Jag upplever att shein verkligen steppat upp när det kommer till deras leveranstider. Jag brukar få min beställning efter cirka 5 arbetsdagar.

 • Hur är storlekarna? 

  Det har blivit bättre med storlekarna och jag upplever att dem inte är lika “små” som dem varit tidigare. Dock rekomenderar jag er att gå upp en storlek. Jag brukar ha L eller M i samtliga plagg och jag är annars en M (storlek 38)

 • Hur fungerar det med returer?

  Att returnera sina plagg om dem inte skulle passa är inga problem. Ni har 30 dagar på er. Ni kan läsa mer om deras policy om returer här (klick) 

 • Hur är kvalitén?

  Om jag ska vara helt ärlig så skiljer den sig inte så mycket från många andra onlinebutiker. vissa plagg kan vara sämre än andra. Men jag har faktiskt varit väldigt nöjd med deras kvalité. Denna klänning här nedan är perfekt.

 

Shein rabattkod

Med min kod FB814 får ni hela 15% rabatt på ALLT. Även rea <3


Här nedan ska ni få se min favoritoutfit från Shein just nu 🙂 Klänningen hittar ni här (klick) 
search id:846218

Ha en underbar måndag kära ni 🙂

läs mer: Singles day 2020 rabattkoder

9 thoughts on “Shein recension

 1. Hej jag har handlat två månadersen och jag har inte fått mina bästellingar och jag har redan betalat för faktura hur jag kan få tillbaka pengarna.?

  1. Har du fått ditt paket än ? Jag beställde ett den 1 juli och har fortfarande inte fått det än men man kan ju inte kontakta hemsidan? De har bara robot svar

   1. Har samma problem Mona och Alice. Så irriterande då jag gjorde en stor beställning och har nu väntat i 6 veckor. Står att den är i Belgien och den verka har varit där cirka 5 veckor.
    Och inga kontakt uppgifter finns det till någon riktig människa!?
    Så skevt, köp inte därifrån. Inte pålitliga.

 2. Hej! Jag har beställd en vara. Innan min vara har komit så gjorde jag retur för at det har komit senare men och jag har öppnat paket när det var hema hos mig. När jag skulle betala så försvän betalningen jag gick shein hemsida o det står att de väntar upphämtning. Min fråga är vad ska jag göra? Vad händer om jag inte lämnar tillbacka varan jag e redo att? betala?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *