Bloggflöde

Shein recension

-Shein recension –

Hej älsklingar 🙂
Ni är så många som frågat mig om hur Shein fungerar 🙂 Jag tänkte att jag skulle lista och svara på några frågor som just Shein som jag fått ifrån er <3 Om ni vill veta något annat så är det bara att fråga på.

 • Hur lång är leveranstiden?

  Jag upplever att shein verkligen steppat upp när det kommer till deras leveranstider. Jag brukar få min beställning efter cirka 5 arbetsdagar.

 • Hur är storlekarna? 

  Det har blivit bättre med storlekarna och jag upplever att dem inte är lika “små” som dem varit tidigare. Dock rekomenderar jag er att gå upp en storlek. Jag brukar ha L eller M i samtliga plagg och jag är annars en M (storlek 38)

 • Hur fungerar det med returer?

  Att returnera sina plagg om dem inte skulle passa är inga problem. Ni har 30 dagar på er. Ni kan läsa mer om deras policy om returer här (klick) 

 • Hur är kvalitén?

  Om jag ska vara helt ärlig så skiljer den sig inte så mycket från många andra onlinebutiker. vissa plagg kan vara sämre än andra. Men jag har faktiskt varit väldigt nöjd med deras kvalité. Denna klänning här nedan är perfekt.

 • Shein tullavgift

  Jag har handlat ifrån Shein under flera års tid, minst 5 år. Jag köper ganska mycket därifrån och det brukar landa på en order varje eller varannan månad. Köper en hel del skor så paketen brukar bli ganska skrymmande. Hur som helst så har jag under dessa år och tiotals leveranser aldrig betalat någon som helst shein tullavgift. Ganska skönt. Jag har eller ingen vän som behövt betala det heller.

 

Shein rabattkod

Med min kod: emma1Q får ni hela 15% rabatt på ALLT. Även rea <3


Här nedan ska ni få se min favoritoutfit från Shein just nu 🙂 Klänningen hittar ni här (klick) 
search id:846218

Ha en underbar måndag kära ni 🙂 Hoppas ni gillade min shein recension

Läs mer: Mq Marqet rabattkod 

Shein recension Shein tullavgift läs mer: Bästa mellandagsrean 2020

40 thoughts on “Shein recension

 1. Hej jag har handlat två månadersen och jag har inte fått mina bästellingar och jag har redan betalat för faktura hur jag kan få tillbaka pengarna.?

  1. Har du fått ditt paket än ? Jag beställde ett den 1 juli och har fortfarande inte fått det än men man kan ju inte kontakta hemsidan? De har bara robot svar

   1. Har samma problem Mona och Alice. Så irriterande då jag gjorde en stor beställning och har nu väntat i 6 veckor. Står att den är i Belgien och den verka har varit där cirka 5 veckor.
    Och inga kontakt uppgifter finns det till någon riktig människa!?
    Så skevt, köp inte därifrån. Inte pålitliga.

 2. Hej! Jag har beställd en vara. Innan min vara har komit så gjorde jag retur för at det har komit senare men och jag har öppnat paket när det var hema hos mig. När jag skulle betala så försvän betalningen jag gick shein hemsida o det står att de väntar upphämtning. Min fråga är vad ska jag göra? Vad händer om jag inte lämnar tillbacka varan jag e redo att? betala?

 3. Hej, jag ville returnera några varor men jag kan inte få tag på min returetikett. När jag genomför min retur har jag två val, retur med dhl returetikett eller självreturnering. Dock kan jag inte klicka på dhl returetiketten och tvingas välja självreturnering. Vad beror detta på?

  1. Hej 🙂 Detta är mitt blogginlägg, ingen kundtjänst hehe.
   Hoppas du får svar på dina frågor.
   Ha en fin dag!

  1. Hej 🙂 Detta är mitt blogginlägg, ingen kundtjänst hehe.
   Hoppas du får svar på dina frågor.
   Ha en fin dag!

  1. Hej 🙂 Detta är mitt blogginlägg, ingen kundtjänst hehe.
   Hoppas du får svar på dina frågor.
   Ha en fin dag!

  1. Hej 🙂 Detta är mitt blogginlägg, ingen kundtjänst hehe.
   Hoppas du får svar på dina frågor.
   Ha en fin dag!

   1. För mig har det varit Earlybird som inte levererat mitt paket. Har varit i kontakt med den flera gånger för att få en återbetalning men de bara hänvisar till E-handlaren. Usch, vilket jäkla sätt. Kan man välja annan leverantör för utdelning av paket i Sverige? Mitt råd är att ALDRIG betala i förskott.

 4. Hej! min beställning dyker inte upp på mina sidor så jag kan inte returenara! Vet du hur jag ska göra? Kan du deras adress?

   1. Hej
    Jag behöver returnera 3 varor, Hittade dig av en slump 🙂 Jag har fått en faktura via Klarna men jag kan inte logga in på mitt konto så jag vet inte vilken adress som jag ska returnera till.
    Har du luskat reda på den här adressen och kan dela med dig?
    Med vänlig hälsningar Lisa

 5. Allt fungerar perfekt!
  Leverans med Earlybird eller DHL. Ingen tull.
  Men idag fick jag att jag ska betsla tull Postnord! Det var kasst!
  Har de ändrat leverantör?

 6. Jag har fått mina varor, inte betalat ännu, returnerat ett par varor, hur betalar jag nu?
  Hela summan eller räknar bort det skickade tillbaka eller hur vill Shein att man gör

  1. Vet du vad det är för retur adress? Står att man ej ska skicka till den adress som står på leverans paketet men det är samma adress som står på retur lappen??

 7. Jag har har samma problem med retur som ovandstående. Märkligt beteende. De förstör sin handel fullständigt här i Sverige. Förr (sedan 70-talet) var det förbjudet att returnera varor till Kina. Det var emot Kinesisk lag. Om detta har ändrats de senaste åren det vet jag inte men det kan vara en anledning till att Shein försvårar med uttröttningsmetoden möjliget att returnera. Jag köpte min produkt via KLARNA så jag har inte betalt något och KLARNA har nu tagit över ärendet så jag får ha produkten liggande tills dess jag får besked. Det finns som nämnts av de flesta i detta forum INGEN retur adress att få. Lycka till ni som har problem och köp aldrig något från Kina som ni betalar innan ni vet om produkten är OK eller ej. M.V.H. Monica

 8. Hej! Jag undrar om någon här vet vilket levererats företag shein har! Uppskattat svar omgående. Ska hämta ut mitt packet men dom behöver veta vilket företag de postas med.

 9. Hej, jag hade gjort en beställning på shein sen fick jag mejl på att den avbröts så jag gjorde om beställningen o sen senare ser jag att de blev 2 olika paket och jag har fått ena paketet och nu kom andra, vad kan man göra? Jag vill inte ha den andra!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *