Bloggflöde

Shopping, fika och Outfit

Hej raringar <3
Idag har vi varit i farten hela dagen. Efter min långpromenad i morse tog jag Ikea-påsen med mig och gick till posten för att hämta paket. När jag var klar med detta sminkade jag mig drack ännu en kopp kaffe och åkte ut till stan tillsammans med min kärlek. Vi mötte upp pappa för att käka lunch, vi shoppade och strosade runt på stan. Idag var jag bara smakråd och jag höll mig ifrån att shoppa själv 🙂 Innan vi åkte hem gick vi förbi vetekatten för fika. Älskar detta hak. För mig blev det en capucccino och årets första vanilj-semla. Ljuvligt gott. Att fika är verkligen något jag tycker är sååå mysigt. Har alltid tyckt det och är uppvuxen med lördagsfika på stan.
Så här har min dag sett ut genom mobilen:

Helt oredigerade bilder!!v Min hy har blivit såååå bra. Ser ni mitt glow?? Älskar de produkterna jag använder just nu <3
Hela outfiten är från Bubbleroom. Sååå himla fina plagg  Jag och pappsen. Så himla jobbigt att vara på Drottninggatan för mitt psyke och post traumatisk stress. Men det gäller att öva. öva och öva för att det ska bli bättre.. Älskar detta anrika café Cape, byxor och wraptopp från Bubbleroom
Här / Här / Här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *