Skinroller – det bästa som hänt min hy

Skinroller – det bästa som hänt min hy

Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med skinroller.se

Nu ska vi prata om hudvård, ett av mina favoritämnen att skriva om här i bloggen ? Jag älskar att testa nya produkter och jag älskar när man hittar nya favoriter. Denna skinroller ifrån skinroller.se som jag fått hem i dagarna är det absolut bästa som hänt min hy?❤️Den har reducerat mina acneärr, jag har fått sån lyster, fyllighet och glow till min hy. Min hud strålar på ett helt annat sätt en tidigare. Den känns liksom mer frisk om ni förstår vad jag menar.
Jag är så tacksam över att jag fick chansen att testa detta mirakelverktyg. Skinrollern har så många fördelar så gå in och läs på skinrollers egna hemsida.  Skinroller är det BÄSTA som har hänt min hy.

Shoppa din skinroller här (klick)

Med koden EMMAJENNIE25 får ni 25% rabatt på ALLT hos skinroller. 

Fördelar med en skinroller

Microneedling har så många positiva egenskaper. En skinroller reducerar bland annat:

  • acneärr
  • rynkor
  • “slapp” hud
  • fina linjer
  • trötthetstecken
  • pigmentfläckar
  • grova porer
  • Den hjälper till med hudförnyelse

En skinroller gör också att dina hudprodukter som serum och krämer tränger djupare in i huden och ger en bättre effekt. En skinroller är alltså en GRYM investering. En dermaroller för hemmabruk har en kliniskt dokumenterad effekt, till ett grymt pris. Tänk dig om du skulle gå till en salong och betala hutlösa summor pengar för samma resultat du kan då hemma. Behandlingen med en Face Roller stimulerar reparation och tillväxt av huden vilket gör den lämplig för många olika områden.

Skinroller har funnits ända sedan 2012. Skinroller har en filosofi om att flytta hem salongen in i det egna hemmet. Och det är exakt så det är. Jag har mitt egna spa flera dagar i veckan, hemma i mitt badrum. Skinroller vill göra det enklare för alla att skapa sin egen hudvårdsrutin som ger resultat och boostar ens hudkvalité. Oavsett vad man vill förbättra.

Skinroller – det bästa som hänt min hy

Förutom skinroller så kan du köpa SÅ mycket annat från företaget och här nedan vill jag lyfta mina favoriter 🙂

Skinroller - det bästa som hänt min hy Deras djuprengörande lermask är en stor favorit sedan länge. Den fullständigt dammsuger porerna.

Skinroller - det bästa som hänt min hy Denna sleepingmask har jag testat i ett par nätter och ÄLSKAR den. Huden känns återfuktad med ett fantastiskt glow. Älskar för övrigt nattmasker Skinroller - det bästa som hänt min hy Ävend eras eye patches är en stor favorit. In och kika på Skinroller NU <3

Läs mer: skinroller resultat

En reaktion på ”Skinroller – det bästa som hänt min hy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.