Sköna spetsunderkläder

– Sköna spetsunderkläder –
Inlägget är i ett samarbete med Understatement

Hej älskade ni 🙂

Jag vill återigen tipsa er om underklädesmärket Understatement underwear. Deras underkläder har jag burit sedan deras lansering för snart 5 år sedan. Det finns inga underkläder som jag känner mig så vacker, elegant och bekväm i som dessa. Att ha matcahnde, fina och bekväma underkläder ökar mitt självförtroende enormt. Jag älskar känslan att vara fin under. Detta varumätke har verkligen hittat den bästa kombinationen av material i högsta kvalitet, komfort och stil. Detaljerna är makalösa och passformen lika så. Hos understatement underwear finns det verkligen något för alla. Understatement underwear är bästa på sköna spetsunderkläder.

Understatement Underwear badkläder

Mitt favoritmärke har nu även släppt en badkollektion. Här kan du hitta både bikinis och baddräkter i olika färger och modeller. Jag blir så glad av denna kollektion. Nyanserna är magiska och jag bara längtar tills man kan ta ett dopp iklädd dessa fina badkläder. Är du en bikini-tjej eller fördrar du baddräkt? Jag kör på både och, men jag känner mig mer bekväm i baddräkt, tycker det är skönare 🙂

Nu vill jag visa er mitt absoluta favoritset från Understatement Underwear. Detta har jag köpt om och om igen. Har setet i alla färger. Finns inget som detta <3 Lika fint som bekvämt.

Såklart har jag fixat en trevlig rabatt till er.

Med min kod EMMA25 får ni hela 25% rabatt på allt <3 Shoppa här (klick)
Rabatten gäller via länken ovan.

Sköna spetsunderkläder Mitt mest använda set i underklädes – lådan hehe. Man har verkligen sina favoriter.  Understatement Underwear badkläderJag känner mig så fin i detta set. Ni kan shoppa det i många olika färger. Bland annat i beige, vitt och rosa. In och kika på hemsidan. Vill man ha stringtrosor, höga trosor, eller dem ”vanliga” så finna det. Jag skulle säga att alla varianter på trosor finns. Vilka föredrar ni? Glöm inte att shoppa med min rabattkod om ni hittar något fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *