Bloggflöde

Släktkalas

Hej älskade läsare.
Ännu en superfin helg har passerat och snart är november slut. Årets tråkigaste månad enligt mig. Jag ser så mycket fram emot decemer och en härlig jul-månad. jag har egentligen aldrig gillat julen, utan brukar mest fly denna högtid. Jag har i stort sett alltid varit utomlands på julen tidigare, men det ändrades när jag träffade Livia. Nu älskar jag att vara hemma och att fira tillsammans med henne och min nya lilla familjekonstellation. Tänk hur mycket man kan ändras när livet känns så rätt.

Igår var vi på kalas som jag nämde för er. Det är ju så mycket härliga kalas med Livias släkt och igår var det ännu en födelsedag att fira. Vi åkte ut till södorort under lördagskvällen och här blev det ett ordentligt firande med massor av god mat, mys med bebisar, små barn och hundar. Hur trevligt som helst. Älskar att träffa nya människor.

Idag han vi bara att vakna till innan mina svärföräldrar kom för att hämta Leonard. Dem är så otroligt fina eftersom dem ville unna mig och Livia en barnfri sändag. Om det uppskattades. Men jag måste ändå erkänna att jag fulgrät i evigheter när och strax innan han åkte. Jag har lämnat han hemma tidigare, men aldrig har han lämnat mig. Det var tufft! Men givetvis hade allt gått bra. Jag och Livia städade lite hemma och sedan åkte vi till Ikea för att shoppa lite. Det blev också en sväng på H&M Home, älskar deras grejer just nu! Med det sagt ska jag nu ta kväll. Klockan är snart midnatt och jag borde passa på att sova när resten av huset sover hehe.

Denna bebis är exakt en månad äldre än Leonard. Här fångades hon mitt i en gäsp. Söt som socker <3

Om hon hade varit en tvillingmorsa 😉

Två av Leonards sysslingarSå go hund 🙂Leonard fick paket av Livias faster Karin 🙂

2 thoughts on “Släktkalas

  1. Hej! När jag kikat in här de senaste veckorna har jag ju läst att Leonard haft/har(?) problem med magen. Hur är det nu? Har du några oumbärliga tips för gallskrikande bebisar med onda magar? Har en liten 5 veckors här hemma som skriker konstant pga magknip och gaser.. vet inte hur jag ska komma över de negativa tankarna kring mig själv i min föräldraroll. Känner mig så otroligt värdelös som inte kan trösta mitt eget barn.. hoppas Leonards mage lugnat ned sig <3<3

    1. Hej Malin <3 Åh jag lider med dig / er. Alla sa hela tiden att det blir bättre. Det är svårt att se och tro det när man är mitt i det. Men det blir bättre. Leonard är tre månader (i morgon) och NU har det äntligen blivit bättre. Det som räddade oss och som fortfarande räddar oss är Bärselen (han sitter i den dygnets alla vakna timmar) Fänkålste (läs mitt inlägg om det här: https://www.emmajennies.se/huskur-mot-kolik/), minifom och magmassage. Vi fick en massa hjälp här hemma och det behöver man. Man gör så gott man kan. Du är en fantastisk mamma. Jag kände exakt som du. Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *