BRÖLLOP

Slottet med stort S

Eftersom jag redan har delat ett par bilder på slottet på min Instagram kände jag att jag kan dela med mig av ett par här också. Slottet är så vackert att vi båda blir tårögda. Vi har varit här såå många gånger redan trots att det är ca 1,5 år kvar tills den stora dagen. Blir helt pirrig när jag tänker på det <3

Men nu ska jag inte prata mer om det hehe. Idag har jag en hel del att göra. Har ägnat hela morgonen med en massa administrativt, sådant som har legat i hälarna på mig. Om en liten stund ska jag ta mig till Östermalmstorg där jag och M har en varsin ansiktsbehandling inbokat. Ska bli så underbart att bli ompysslad ett tag <3
ha en fantastisk måndag fina och underbara ni. Vi hörs som vanligt lite senare.
Puss på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *