Bloggflöde

Snapshots från min mobil

Jag har gömt mig från mina sociala medier ett tag och det vet jag att ni har märkt. Jag har inte riktigt lagt fokus på det dem senaste dagarna, men ni har nog säkert listat ut varför. Hur som helst så ville jag verkligen inte gå upp i rök så jag tänkte att ni skulle få se några snabba bilder ifrån min mobil från dem senaste dagarna. Jag har verkligen haft det så bra, träffat underbara människor och hängt med den mest fantastiska tjej.
Nu blir det fika hemma hos mig. Fika och lite jobb.

Rödvin tillsammans med finaste katten och bästa tjejen. dessa tvååå <3

 Igår var vi på detta mysiga café söder om stan. Gammalt, mysigt och unikt.

  Igår blev jag klippt också. Jag är så nöjd. Hon kan.  <3 <3 <3 <3

Tacos. Jag tröttnar aldrig.

One thought on “Snapshots från min mobil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *