Solution by Victus Recension

-Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Solution by Victus

Hej på er <3
I detta inlägg ska jag ge er ett grymt tips på fantastisk hudvård. Märket vi ska grotta ner oss i idag heter Solution by Victus och dem erbjuder hudvård för alla olika behov och hudtyper. Detta märke har lagt fokus på att ens hudvårds serie ska kännas enkel och givande. Solution by Victus är ett svenskt varumärke framtagen av en kosmetisk kemist. Produkterna är baserade på åsikter ifrån både kunder, hudterapeuter och experter. Det känns med andra ord så tryggt att shoppa sin hudvård hos Solution by Victus.

Jag har testat mina produkter i en vecka nu och jag älskar dem. De är så lätta att använda och ger dem resultat jag önskat. Eftersom min hy är så känslig måste jag se till att vara extra försiktig när jag byter varumärke. Solution by Victus har fungerat så bra för mig och min hud känns lugnare än någonsin. Inte nog med detta så måste jag säga att samtliga produkter i kittet jag klickade hem är otroligt dryga. Man får mycket produkt för pengarna. Helt klart värt att investera i. Huvuduppgiften som Solution by Victus vill anta är att skydda hudens egna och naturliga barriär utan att torka ut. Produkterna vårdar och säkerställer hudens rätta Ph-värde.  Jag tycker verkligen att ni ska gå in på Solution by Victus och läsa mer om deras fantastiska produkter. Det finns som sagt serier för alla olika hudtyper.

Hudvårdspaket för känslig hy (klick)
Det är just detta kit som jag använt mig av i en vecka nu. Minn hy känns mindre stram, återfuktad och mindre ansträngd. Jag är så nöjd.

Detta kitt innehåller:

Wash it Off: Rengöring – Används morgon och kväll
Keep it Calm: Serum  – Används morgon och kväll
Still Young: Kräm – Används morgon och kväll

Till detta valde jag även att klicka hem en återfuktande mist ”Spray all day”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *