Städa balkongen på ett effektivt sätt

Städa balkongen på ett effektivt sätt

Inlägget är i ett betalt samarbete med Västerbottenssåpa

Hej på er!
För ett par dagar sedan drog jag och familjen igång den årliga städningen av balkongen. Rätt sorgligt att vi bara gör det en gång per år. Men det är ju inte särskilt kul. Men faktum var att denna gång vi städade så var det SÅ roligt att se det lätta resultatet. Balkongen har stått orörd under hela hösten och vintern vilket lett till oönskade missfärgningar och en massa smuts. Trallen har helt och hållet gjort sitt och vårt breda balkongräcke har förvandlats till en hemskt grön färg… I detta inlägg ska jag ge er lite tips på hur man kan städa balkongen på ett effektivt sätt. För det var just det vi gjorde.

Vi har använt två stycken produkter från Västerbottenssåpa. Smutsen satt oerhört hårt, men produkterna löste upp all smuts på nolltid. Vi är så glada över att vi kan använda så miljövänliga produkter mot hård smuts. Det känns inte bra att ta till onödiga kemikalier dels för vår miljö, men också för Leonards skull. Han vill ju vara med och städa.

Med min kod Emmaj20 får ni 20% på allt hos Västerbottenssåpa. Passa på att köpa städprodukuter till uteplatsen här <– klick

Städa balkongen på ett effektivt sätt

  1. Vi började med att ta bort alla lösa föremål som krukor, våra balkongmöbler och annat som vi hade där ute.
  2. Vi slet upp all trall som verkligen bara var att kasta.
  3. Vi sopade upp all smuts från golvet
  4. Sedan började vi skrubba golvet med varmt vatten och Västerbottenssåpa. Tänk på att inte HÄLLA ut en massa vatten då grannarna under inte kommer uppskatta det. Vi ”moppade” golvet och kramade ur allt vatten noga.
  5. Sedan gick vi vidare med våra djupa ”räcken” där vi vanligtvis ställer blommor på. Dessa var HEMSKT missfärgade och jag trodde aldrig att vi skulle få dem vita. Men jösses vad lätt det var! Jag sprayade på Västerbottenssåpa och torkade direkt bort det med en fuktig trasa. Vips så var det gröna borta.

Om du istället har en altan, eller trall som är lagt på balkongen kan du givetvis rengöra denna med såpa. Det är ett sådant effektiv att få bort hård smuts på. Effektiv mot smuts, men snäll mot miljön.

Nu ska jag visa er före och efterbilder på vår balkong. Nu ska jag verkligen hålla efter med städningen 🙂
Vad tycker ni om resultatet?

– Före och efter min städning med Västerbottenssåpa –

Städa balkongen på ett effektivt sättAlltså jag skäms för att visa er dessa bilder. Men vår lägenhet är gammal och trallen lika så. Vi tog bort det som behövdes och sparade det som gick att räddas. Resultatet blev BRA!

Städa balkongen på ett effektivt sättDenna såpspray är BÄST. Vi älskar den <3 Det står KÖK på, men det löser den svåraste smutsen. Till Golvet på balkongen hade vi Såpspray Allrengöring.

Jag sprayade Västerbottenssåpa på ytan och rengjorde direkt. Dett lager och detta blev resultatet! WOW

Städa balkongen på ett effektivt sättEfter att trallen rök blev det en det bråte att ta vara på. Livia tog bort allt löst som hon sopade upp. Sedan så rengjorde vi golvet med Västerbottenssåpa. Vi använde oss av Såpspray Allrengöring <– klick 

Efter!! Som vi njuter här ute nu 🙂 Tack snälla Västerbottenssåpa för att ni levererar så effektiva städprodukter utan att vi belastar på vår miljö och natur. I andra hörnet på balkongen har vi ett avlastningsbord med blommor samt en sittbänk.

    läs mer: Västerbottenssåpa omdöme  

En reaktion på ”Städa balkongen på ett effektivt sätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *