Staycation på HotelJ

Hej fina ni!

Jag och Livia har hafte n helt underbar staucation på HotelJ, så underbar att jag inte ville sitta en sekund vid datorn hehe. Vi bor verkligen mittemot Nacka strand och det är ju en lyx för oss. Att ta båten från oss vid Dalénumkajen till Nacka strand tar endast 10 minuter. Vi var framme och incheckade vid 15. Vi vilade lite på rummet och sen gick vi ner och badade. Det var så varmt, svetten rann av oss båda och jag bara längtade efter att få doppa mig. Livia simmade som en fisk så länge, men jag var lite försiktig. Det var några otroliga vågor och jag fegade ur totalt haha.

Hotell J och området här är helt magiskt. Det är en ren idyll och jag är så glad övet att vi har spenderat två dagar här. Efter badet köpte vi med oss Indisk mat som vi åt på balkongen. Vi satt och tittade på solnedgången från rummet innan vi bestämde oss för att ta ett glad på terassen. Tidigare på kvällen var det aldeless för varrmt för oss, men sen svalnade det på. Min vän Maria och hennes flickvän kom och anslöt sig till oss senare under kvällen. Det var verkligen så magiskt och mysigt. Vi satt och pratade till klockan var drygt 01 på natten.
Nu ska jag visa er några bilder från dagen och kvällen på Hotell J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.