Stenströms rabattkod

– Stenströms rabattkod –

Inlägget innehåller adlinks

Ny säsong kräver nya outfits, håller ni inte med mig? Jag älskar att shoppa nya plagg till både våren och hösten. Det är två säsonger som jag älskar stilmässigt. Denna säsong har jag lagt vantarna på en ny cape från Stenströms. Som jag älskar denna butik. Här har jag handlat mycket som mina vinter och vårkappor . Servicen i deras butik är fantastisk. Dock har jag nu börjat handla mycket hos Stenströms online, tycker det är så mycket smidigare 🙂 I detta inlägg ska jag ge er en Stenströms rabattkod som ger dig 10% på allt

Stenströms rabattkod

Här nedan hittar du en giltig rabattkod hos Bästa Stenströms. 

shoppa med Stenströms rabattkod – klick <- aktivera kod 

Med koden 22MECENAT10 får du hela 10% rabatt
Rabattkoden gäller via länken ovan och är giltig tillsvidare

Stenströms outlet 

Stenströms har också en fantastiskt bra och välsorterad outlet. Här kan du göra riktiga fynd! Jag klickade nyss hem stenströms tröjor för 70% rabatt. Det kallar jag en bra deal! Ett tips från mig till er.

Om stenströms 

I drygt 100 år har ryktet om Stenströms fantastiska kvalitet nått långt utanför Sveriges gränser. Sedan 1973 har buriken varit leverantörer till Sveriges kung och numera även till drottningen. Det är stort. Stenströms levererar exklusiva material som siden bland annat. Dem har ett stort sortiment alltid fri frakt.

Stenströms rabattkodDenna fantastiska cape från Stenströms älskar jag! den är så vårig och fin. Lika snygg till jeans som till kjol och klänning. De guldiga knapparna och den fina volangen gör allt. Den är så jag och denna kofta / cape är en stor favorit i garderoben.
Har ni handlat hos Stenströms tidigare? Om ni är sugna på att inhandla något så måste ni använda min rabattkod som ger er en trevlig överaskning på 10%.

Vad ska ni ha för jacka denna nya säsong? Kommer ni unna er någon ny eller kör ni på en ni redan har? 🙂

Ta hand om er nu! Stor kram och happy shopping.

 

Läs mer: sif Jakobs rabattkod 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *