Upplevelser

Story Hotell Riddargatan

Jag och min älskling har haft ett fantastiskt dygn på bästa Story Hotell Riddargatan. Jag är så imponerad över deras fantastiska rum. Dem är så fina, unika och trivsamma. Denna gång bodde vi i deras svit och jag är så nöjd med besöket. Vi hade två toaletter, två rymliga rum och så mysiga loungemöbler. Vi passade på att ta några glas på restaurangen ”Ling Long” där nere innan vi började mysa på rummet. Kvällen bestod av att bada, lägga ansiktsmat, beställa mat till rummet och bara umgås med varandra. Att äta i sängen är en standard för mig när jag bor på hotell. Staycations i sin egen stad kan nog vara det mysigaste 🙂 Story hotell är definitivt mitt nya favorithotell  här i Stockholm 🙂
Unna er en staycation med din partner, bästa vännen eller kanske tillsammans med din mamma. Sån fin upplevelse-present!

Adressen till Story hotell riddargatan :
Riddargatan 6, 114 35 Stockholm

Nu ska ni få se en massa bilder ifrån dygnet 😀

Sån mysig loungedel  Det stora badrummet med både badkar och dusch 🙂 Hur fint välkomnande? <3 Hallen och den andra toaletten Sov som en gudinna i denna säng Bubbel på story hotell restaurang – Ling Long Väl uppe på rummet igen blev det mat i sängen Finaste människan jag vet <3 Baaada <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *