Stronger Rabattkod – 20% RABATT PÅ ALLT

Inlägget Innehåller Stronger rabattkod

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS

God morgon mina älskade läsare!
Om bara en liten stund är det dags för mig att pinna till gymmet i mitt nya set från STRONGER. Som jag sagt innan så bor jag i mina träningskläder från Stronger. Jag är kär i dem. Inte mins i detta rosa snake träningsset.

STRONGER RABATTKOD 

shoppa med en STRONGER RABATTKOD  <-HÄR

Via länken ovan får du 15% på allt med kod: STRONGER15

gäller vi länken ovan

Nu tänkte jag berätta varför Stronger träningskläder och träningsbyxor är bra. Fått en hel del frågor om dom, listar dom vanligaste frågorna nedan!

 

Stronger recension / omdöme

 • Är byxorna genomskinliga?
  Nej dem är inte genomskinliga, dem är squat proof leggings
 • Är dem stretchiga?
  JAA! Dem formar sig efter kroppen och ger en sån smickrande siluett.
 • Blir kläderna solkiga?
  alltså jag tvättar dem ofta, Kvalitén är super och och fukavstötande.
 • Hur är storlekarna?
  Väldigt normala skulle jag säga. Jag kör medium i allt.

stronger rabattkod Detta är ett stort favoritset på hemmamyset.

Jag älskar verkligen mina tights från stronger när jag tränar. Dem är verkligen dem bästa. Glöm inte rabatten på stronger. Den gäller tills vidare <3
Så fint att matcha med lika topp tycker jag,

Shortsen och toppen är så sköna och ingår i deras senaste ICE CREAM sortiment. Detta var en av de första seten jag hade från stronger. Alltid nerpackat på semesterresan.

Stronger Lounge set

Stronger säljer inte enbart fina och fantastiska träningskläder, utan dem har ett helt sortiment med loungekläder. Har kan du köpa fina hemmakläder i olika utföranden, modeller och färger. Mina favoriter är de vita setet med budd i benslutet. Detta set är så så mjuk och jag vill helst ha på mig det varje dag. Jag passade faktiskt på att köpa samma set fast i svart med min egen kod. Passa på ni med för ni får ju faktiskt 20% på hela ordern.

läs min recension av stronger <– klick

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *