Bloggflöde

Strosa runt i Stockholm

Hej älskade ni <3

Idag har jag och bästa Jennie jobbat ihop med våra gemensamma projekt. Vi har så många bollar i rullning att vi nästan inte får tiden att räcka till. Som tur är har vi en praktikant som hjälper oss med ett väldigt omfattande och längdraget projekt. Detta kommer att ta tid, men så snart det är klart kommer ni få se resultatet. Att jobba ihop med Jennie är ju så kul. Vi har samma tänk och är oftast väldigt eniga om saker och ting i vår business. Jag känner mig så nöjd med dagen och allt vi fått gjort.

Nu ska jag jobba lite till med mina egna “to do’s” sedan ska jag ta en promenad i solen innan jag ska laga middag. Eller ikväll blir det säkert en middiag ifrån Wolt. Man måste unna sig hörni.
Häromdagen var jag, mamma och Livia ute på promenad i stan. Vi tittade till körsbärsblommningen i Kungsträdgården (snaaart är det dags för oss att fota där), vi fikade och promenerade ännu lite mer. Stockholm är ju så underbart just nu.
Jag vill visa er några härliga och våriga bilder från denna dag.

Mamsen och pappsen innan dem styrde bilen mot värmland igen. Alltid så tråkigt att äsga hejdå 🙁 Se så fint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *