Syskonmatchning

Hej fina ni!
Idag blev det ännu en VAB-dag här hemma.. Leonard hostar konstant och ingenting tycks hjälpa mot det. Han är varken hängig eller har feber, utan det är enbart hosta. Givetvis kan man inte skicka iväg till förskolan ändå. Nätterna är mycket jobbiga då det är både nattskräck och svår hosta för honom. Ingen får sova och det känns som att jag håller på att bli galen. Men jag försöker tänka som så att det bara är en period. Jag är mamma så jag måste orka. Jag tycker ju såklart mest synd om sonen. Vi får se hur det blir med morgondagen. Kanske hostan blir bättre…
Nu till något roligare. I ett samarbete med fantastiska Geggamoja har vi fått hem så fina kläder till både bebis och Leonard. Ända sedan jag blev gravid har jag längtat efter att få syskonmatcha. Hur man är som mamma alltså haha. Det finns ju inget gulligare än syskonmatchning tycker jag <3 Detta fantastiska Leo print är SÅ fint då de är så dova i färgerna så mycket fina till vår och sommaren. Mjukare plagg får man leta efter. Älskar att dessa är gjorda i 100% biologiskt nedbrytbart bambu. Så så bra!
Här nedan ser ni ett pyjamas set som Leonard haft ett tag, ett set med tights och T-shirt till Leonard och även en solhatt till vår stora. Till bebis fick vi en supersmidig omlottbody samt en solhatt. Jag längtar SÅ tills bebis kommer. Jag är så redo för att matcha.
Här hittar ni Geggamoja och Leo sortimentet (klick)

Nu ska vi lägga pussel och göra frukttallrik här hemma. Ibland kan det vara svårt att underhålla en tvååring under Vab.
Stor kram på er!

Läs mer: Geggamoja skaljacka och byxa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *