Tandställning och lunch på stan

Jag har trott att jag varit klar med min tandställning SÅ länge 😂  men nu är jag verkligen det! För en månad sedan blev jag av med de vita plupparna (så kallade fästen) på mina tänder och efter det har jag bara haft tandställnings-skenan som vanligt för att inte tänderna ska flyttas i väntan på mina trådar. För två veckor sedan fick jag en ståltråd på både övre och undre tandraden som jag ska ha lifelong och idag blev jag även av med mina gamla och helt utslitna tandskenor. Jag är så glad för det. Mina tänder är så fina nu. Jag har aldrig haft så fina tänder i hela livet. Detta är en mycket kostsam men så värd investering. Ni kan läsa mer om min osynlig tandreglering <– här (inget samarbete). Nu ska jag bara ha nattseknor som är rekommenderat för mig livet ut. Det finns flera positiva effekter med att ha nattskena, Bland annat så kommer jag inte att gnissla sänder tänderna, jag kommer inte få spänningar på grund av att jag biter ihop och mina tänder kommer att hållas på plats.

Min pappa var med till tandis för att vakta Leonard i receptionen. Tjejerna som jobbar där är såå söta varje gång. Idag fick Leonard en bamsetandborste och en liten mini krokodil. Så fint. Efter besöket promenerade vi till Kungsträdgården där vi satte oss på Thelins Grande och åt lunch. Det blev dem godaste kalvköttbullarna för alla tre 😀  Leonard älskade det. Efter lunchen blev det mer promenad och då somnade Pelle. Då passade jag och pappa på att smyga in på NK för lite fredagshopping.

Nu är vi hemma igen och ska ta helg. Så tacksam för att få en helg med min familj.
Ta hand om er och ha en supermysig fredag.

Min tandläkare ligger intill detta pampiga hus Humlan just nuDet blev såå soligt och varmt idag  Lunchdags

Leonard som älskar lampor hittade guld i väntan på maten. Han älskar ju lampor så detta lilla elektriska ljus underhöll honom ett bra tag.  Fina fina hus  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *