the world is full of beautiful things like you

Hej hej på er!
Snart läggdags för mig! Ni som följer mig på fb/twitter vet att jag jobbar en hel del och mina tidiga mornar. Älskar jobbet, verkligen. Det är verkligen kul att hela tiden få träffa nya människor. Idag jobbade jag tio timmar, blir samma megapass i morgon. Annars försöker jag att njuta av våren så gott det går, drabbas av migrän varje vår men så snart jag blir van solen går det över. Har det fantastiskt under min lediga tid, njuter av livet : ) Blivit en del middagar på vappi, shopping, fika och lite fester, kul!

Brändis hälsade på i helgen : )

Blev bjuden på massa god mat, dryck och efterätt i saluhallen, mums! Testa Libanesiskt! : )

Utanför gymmet…
Puss!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *