Tips, Foundation!

 

Det var väldigt längesedan jag tipsade er om bra produkter jag älskar!! Provar hela tiden nya hårprodukter, smink och annan kosmetik i och med att jag jobbar med det 🙂 Förr körde jag ju månadens produkt här i bloggen och funderar på att börja med det igen!

Jag har alltid använt mig av smink från hyffast dyra märken såsom Lâncome, clinique, Bare minerals och ID, men under den senaste tiden har bara min hy sagt nej till det. Nu har jag testat köpa billigare varianter bara för att prova och vet ni VAD? Min hud älskar det!! De värsta blemmorna har försvunnit och det blir bara bättre och bättre. Jag har forskat lite vad detta kan bero på och för det första vill jag klaga på okunnig personal på Åhléns. När man ber om en bra täckande foundation UTAN olja i förväntar jag mig att det är det jag ska få, men icke. Köpte två dosor med Bare Minerasl (ca 1000 kr) dessa i pressad puderform innehåller då en massa olja vilket min hud reagerar på därav all akneutbrott… Känns så tråkigt att jag hela tiden trott att detta är det bästa för min hud. Nej, man får lov att forska själv. Ni skulle se minen på säljaren när jag gick tillbaka och slängde innehålsförtäckningen under näsan på henne. Fick dock inga pengar tillbaka (krävde det inte heller) men jag vill inte att fler ska råka illa ut.

Tänkte i alla fall tipsa er om en superbra foundation från rimmel (Kostar 139 kr). Denna ger perfekt täckning, blir inte kakig och håller hela dagen. Jag är supernöjd med denna budget-foundation!!

IMG_7122

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.