Toppbloggare!

Tack för allt välkomnade till Finest igen 🙂 Jag ska göra allt för att ni ska trivas här! Jag är så nöjd med valet att komma tillbaka. Ni som inte känner mig kanske skulle uppskatta en kort prsenation, känner du mig kan du hoppa över dessa rader hehe!

Jag i all fall en tjej i mina bästa år, 21 jordsnurr och född i värmlands härliga skogar 🙂 15 år klarade jag att vara kvar i lilla byn Arvika, sen tog jag mitt pick och pack till en lite mer förtfylld stad, Götelaabooorg! Där utbildade jag mig till frisör på en liten privat skola. Jag tillbringde många fina dagar på stan med underbara vänner som fortfarande har en stor plats i mitt hjärta. Fick även min första fina lägenhet där nere. År 2010 förändrades mitt liv och jag ville byta stad, men min separationsångest gjorde det inte lätt. Jag bode dubbelt i både Göteborg och Stockholm. I vår huvudstad levde jag livet! Shoppade, festade, fikade, träffade nya människor och hade inte en tanke på att bröja jobba..
Ja, jag var självklart en solklar deltagare till 2012 års ”Ung & Bortskämd” Serien sändes nu i höst och finalen ägde rum den 16 oktober. Jag hoppas ni alla vet att det var jag som tog hem hela kalaset och att det är jag som ska fira vinsten i Paris över jul!!!
Idag ser mitt liv annorlunda ut. Jag bor i en tvåa i Stockholm, jobbar i en frisör-butik på östermalm och försörjer mig helt själv 🙂 MEN den fartfyllda, spänningssökande Jennie finns fortfarande kvar! Jag festar minst lika mycket (om inte mer) sen innan, men den stora skllnaden är att det är jag som betalar mina utgifter, jag är vuxen nog att fatta mina egna beslut och jag trivs så himla bra med det! Om jag inte är ute och slirar myser jag gärna med min flicka. Gillar tjejer men vill inte placer mig i ett fack och säga att ”jag är lesbiks” utan ”jag är jag”. Det räcker! Är det något nu undrar får ni mer än gärna kasta in en fråga i kommentarsfältet! 

Puss och kram! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *