Två mammor och ett barn

Hej älskade ni <3
Det har varit så fint att ha min egen mamma här på besök under ett dygn. I morse när Leonard vaknade tog hon honom så att jag fick sova ett par timmar extra. Det uppskattades något enormt. Tröttheten jag känt de senaste dagarna är en helt annan nivå alltså. Det ser man även på bilden här nedan…

På tal om biler så är det väldigt väldigt sällan man ser bilder på mig och Livia tillsammans. Det finns verkligen ingen annan person (jag känner) som avskyr att vara med på bilder så mycket som hon gör. Livia ogillar också att fota överlag. När vi exempelvis var i London tillsammans i våras hade hon tagit cirka tre bilder under vistelsen. Hade hon kunnat lämna mobilen hemma så hade hon gjort det. Enda anledningen till att hon har en mobil med sig när hon är ute på sin fritid är på grund av mig. Jag blir orolig av bara tanken att inte kunna få tag på henne. Vi är så olika. Efter en weekendresa i London, Paris eller liknande har jag tagit minst 500 bilder. Hur är ni?

Jag vill inte och kan inte ändra en människa. Men det är klart att det är synd att min livspartner ogillar mitt största intresse så mycket, alltså att fota. Jag VILL ju gå upp vrål tidigt (mitt i natten) när jag är utomlands för att fota populära turistplatser som tex Eiffeltornet, Fontana di trevi osv. För det går ju inte att fota mitt på dagen när alla är där. Men hon förstår inte såna saker, vilket jag heller inte kräver. Men det kan bli en krock och det känner jag av under vissa tillfällen. Jag har en passion och den brinner jag för. Blir det inte riktigt som jag önskar, vill och drömmer om blir jag lätt lite grinig och det går tyvärr ut över Livia. Jag sitter här och småfnissar när jag skriver detta. Men samtidigt som att fota är min stora passion så är det också en STOR del av mitt yrke. Utan foton = ingen blogg och ingen instagram. Så är det. Jag måste dock ge Livia en stor eloge till att hon blivit mycket bättre. Dels på att förstå mig (och branschen), men också att hon ofta (!!) pallar fota och hjälpa mig.. Det är i alla fall en början 😉

Nästa weekendresa så hoppas jag att hon hakar på mina tidiga morgonutflykter.
Vad tror ni?

Här är i alla fall en bild på oss från Alexander Erwiks event på Berns-terassen. Tycker den är så fin på oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *