Bloggflöde

Tvätt och fön – veckans lyx

Min tisdag har varit så bra! Jag och mamma vaknade vid 08-tiden och då lagade hon frukost medans jag satt och jobbade vid datorn. Så gulligt av henne. Kändes precis som när jag bodde hemme för sådär 13 år sedan.. Nu har mamsen åkte hem och det känns ju såklart tråkigt. Dock kommer hon tillbaka om bara några veckor. Hon är ju här så ofta och tur är ju det. Efter både lunch och promenad blev det ännu mer jobb innan jag gick till Fältöversten för att få håret tvättat och fönat av bästa Zana. Hon är så duktig och det finns INGEN som slår hennes föningar. Håret håller sig ljuvligt fint i en vecka. Så så nöjd!

Så här har dagen sett ut i korta drag:

Kaffe samtidig som man blir ompysslad. Finns det något som slår det?

Titta bara på resultatet! Magiskt <3

Min fina blus kommer ifrån Nümph. Älskar den!Nu blir det middag. Bästa sushin. Denna är helt klart min favorit 🙂

2 thoughts on “Tvätt och fön – veckans lyx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *