twistshake barnstol

– Twistshake barnstol –

Jag måste bara få visa er vår nya fantastiska barnstol från Twistshake. Tänk att Leonard har fått sin alldeles egna stol i köket. Han är verkligen ingen bebis längre. Tiden går så snabbt. Jag vet att jag ältar det, men snälla det är så sant. Vi älskar i alla fall vår nya barnstol till köket! Han satt aldrig bra i den som vi hade tidigare, därför bytte vi ut den gamla till denna. Ni ska givetvis få se hur den ser ut och höra vårt omdöme efter en dryg veckas användning.

Twistshake barnstol omdöme

Först och främst så måste jag få säga att den är oerhört läcker. De andra stolarna som finns på marknaden och kostar det dubbla är inte alls lika fina. Denna är verkligen stilig och klassisk. Den passar även vår övriga inredning. Men sedan spelar ju inte utseendet på stolen någon roll alls. Det viktiga är ju säkerheten på stolen, eller hur? Twistshake high chair som den heter är utrustad med sexpunktsbälte vilket gör att bebisen kan sitta i stolen från och med det att hen kan sitta själv. För oss är säkerheten det absolut viktigaste. Stolen är utrustad med en avtagbar bricka där Twistshake  egna Click-mat Mini sitter fast perfekt i stolen. Detta underlättar måltiderna något enormt.  Den avtagbara brickan kan diskas i diskmaskinen och de övriga delarna på stolen är lätt att rengöra. Vi har redan satts på prov att rengöra den. Ni som har små barn vet vad jag menar haha.

Vi är väldigt nöjda med Twistshake matstol. (<— klick) Den kommer i flera olika färger och vi valde den gråa med grått ilägg 🙂 Vilken tycker ni är snyggast? Stolen kostar 1899 kr och det finns även smarta paket. Kika in på hemsidan så får ni se.
Med min kod 15EMMAJENNIE får ni dessutom 15% på ALLT. Koden är giltig på alla fantastiska kampanjer som redan finns på siten. In och kika vetja!

Eftersom jag har ett pågående samarbete med Twistshake så är detta ett reklaminlägg

twistshake barnstolLeonard älskar stolen. Den har en väldigt behaglig höjd, något var gamla stol inte hade.

Här ser ni även brickan och hur fint allt matchar tillsammans. Åh vad nöjda vi är 🙂

Busen sitter nöjd i sin stol 🙂

läs mer: twistshake barnvagn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *