Unga är duktiga på att kasta skit

Usch.. Jag borde INTE ta åt mig.. idag när jag kom till liljeholmen var jag helt utsliten efter jobbet, men det räckte tydligen inte! såfort jag satte foten i bussterminalen hörde jag att ett gäng ungdommar slänger ur sig massvis med fula ord. Till mig!! Till vilken nytta då? Jag var redan så trött, låg och jag kände mig helt förstörd.. Det var nära att tårarna rann.. Jag var bara såå trött. Men jag vill inte höra sådant? Jag har väl inte gjort er något illa..? Snälla låt mig va, håll det för er själva istället. 

Nu ska jag ge ett försök till att sova!! Nattinatti alla fina : ) Puss och kram 


Åhhåhh vad unnrolunda jag har blivit!! shit..

Gänget : )
Detta kommer jag nog aldrig glömma, haha! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *