BRÖLLOP

Update Bröllop

Vilken tid det tar att planera bröllop! Men wow vad kul det är. Så otroligt mysigt att sitta och söka inspiration, beställa grejer och att planera vår stora dag. Det som tog längst tid för oss var ju att hitta SLOTTET. Vi besökte ett tiotal slott runt om i Stockholms län innan vi hittade till vårt. Här stämde precis allt. Färgerna, storleken på slottet och hela atmosfären andades vi. Så otroligt nöjda med detta val. Vissa av er har faktiskt redan luskat ut vart slottet är, men jag kommer faktiskt hålla på det ett tag till 🙂 Blir trött och förvirrad när jag tänker på allt vi har kvar att ordna haha. Jag stressar upp mig så lätt eftersom att alternativen är så många. Det är roligt, men stressigt.

Frågor som vad ska man ha för blommor, ska vi ha vigseln inne eller ut?, ska festen vara inne? och så vidare snurrar hela tiden. Jag vill ha allt perfekt. ALLT. Hur som helst så måste jag öppet tacka mina föräldrar som har hjälpt till med ett bidrag både ekonomiskt och med planering till vår stora dag. Utan er så hade detta tre dagars bröllop inte kunnat bli av <3 Jag är lyckligt lottad som har föräldrar som ställer upp. För tydligen är detta inget man kan ta för givet.

All planering med bröllopet kommer gå superbra. Det vet jag. Men jag tänkte faktiskt passa på att fråga er om lite hjälp. Jag vet ju att många av er sitter på så mycket bra kontakter.

Det vi har klart inför vår stora dag är:
– Plats, slottet <3
– Bröllopsfotograf, Frida Furberg. Hittade denna talang av en slump och vi känner oss såå trygga med henne
– Våra tärnor såklart <3 Bästa finaste vänner
– Toastmaster
– Inbjudningskort

Det jag vill ha hjälp ifrån ER är att hitta: 
– Kvinnlig DJ
– En rörlig fotograf (filmare)
– Förslag på olika catering firmor som har både frukost och Italiensk buffé (kan såklart vara två olika firmor)
– En eventkoordinator / Dekoratör som ska hjälpa till under dagen D.
– Bartender
– Florist
– Mua och hårstylist / Stylist
– Brudbåge. Vart hittar man såna?

Tack för all hjälp <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *