Update från min torsdag!

*Gäääääsp* jag är så trött, vågar inte ens tänka på hur många gånger jag nickat till under den senaste timman! Jag och Mari har precis kommit hem, vi har varit och käkat vår favvomat (och ni vet ju vad jag är så förtjust i; )). Som jags skrev i inlägget under så åkte vi iväg till Ikea efter jag slutat jobba! Vi spenderade hela sex timmar på varuhuset!!! Ja det är sant, men vill man gå igenom allt så är det ungefär det man får räkna med! Jag lyckades fylla en hel kundvagn för mig själv och kom hem med en massa godsaker, hehe! Ikväll har Mari hjälpt mig att renovera, ut med det gamla och in med det nya (nya Simon & Thomas) : D Det blev FANCY! Tack
Hittade en kundvagn påvägen hem, kunde inte bli mer passande!

Jag och Mari!
Lunch på IKEA! Mums!Nu blir det mys med tända ljus och en Mac-Book i famnen… Sen SOVA!  I morgon blir det jobb på Münchenbryggeriet så det gäller att vara utvilad : ) Godnatt, puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *